Leírás

Gumiabroncs szerelés és javítás motorok, személy- 12-26”, kisteher-, teherautók, pótkocsik, mezőgazdasági és ipari járművek számára.

  • Vulkanizálás személy / tehergépkocsi / mezőgazdasági
  • Mintavágás
  • Abroncs bérfutózása
  • Talp javítás (lefékezés esetén
  • Személy szerelés 12-26′
  • Segédjármű, talcsika, fűnyíró, bálázó, molnárkocsi, kerékpár
  • Motorkerékpár
  • Tömör kerekek szerelése
  • Traktor kerekek folyadékkal való feltöltése
  • TPMS rendszerek szerelés/feltanítás/értékesítés

Gumiabroncs szerelés

Gumiabroncsok szakszerű szerelését vállaljuk. Modern gumiszerelő gépeinkkel mindennemű lemez- és alufelnit meg tudunk szerelni anélkül, hogy az abroncsban vagy a felniben sérülést okoznánk. Sokan úgy hiszik, hogy egy gumicsere egyszerű és nem igényel szaktudást. Ez így nem igaz. A megfelelő gép mellé kell egy szakképzett munkaerő is, aki feladatát profi módon látja el.

Ennek megfelelően foglalkozunk értékes és drága felniken lévő gumiabroncsok cseréjével is. Nem hisszük, hogy bárki szeretné, ha sérülés érné a felniket, melyek az autóján vannak. Hiába a megfelelő gép, ha nincs aki úgy kezelje azt, ahogy kell. Az Abár szerviznél minden kolléga szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkezik mind a gumiabroncsok cseréjével, javításukkal és centírozásukkal kapcsolatban.

Gumiabroncs javítás

A gumiabroncs szerelésénél természetesen megvizsgáljuk annak állapotát és beállítjuk a megfelelő guminyomást, valamint tájékoztatjuk az ügyfelet az abroncs várható élettartamáról.

Amennyiben a gumiabroncsot javítani kell, a gumijavítást nagy szakmai gyakorlattal végezzük, gyorsan és megbízhatóan köszönhetően kollégáink tapasztalatának, a minőségi anyagoknak, melyeket használunk és a csúcstechnológiás gépeinknek.

Gumijavítás során az állapotfelmérést követően megpróbáljuk az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb megoldást megtalálni. Minden esetben a legjobb megoldást válasszuk, de nem a legdrágábbat. Amennyiben egy abroncsról úgy ítéljük meg, hogy biztonságos közlekedésre nem alkalmas, úgy azonnali készletünkről ajánlunk abroncsot ügyfeleinknek.

Gumiabroncs centírozás

A kerekek kiegyensúlyozatlansága rázáshoz, a gumiabroncsok és a futómű nagyobb mértékű kopásához vezet, valamint hatására romlik az útfekvés és a kormányzási tulajdonságok. A gumiabroncsokat minden felszerelésnél és a javításukat követő visszahelyezésnél is centírozni kell. Az abroncsok szerelésénél a centírozás nélkülözhetetlen.

Gumiabroncs centírozást az egyik legprofesszionálisabb számítógépes centírozógépen végezzük. Fontos a helyes kalibrálás, mert ennek nem elvégzése, vagy nem szakszerű elvégzése nagyban befolyásolhatja a gépjármű stabilitását, kormányzását. A számítógépes centírozás pontosan és gyorsan elvégezhető.

Gumiabroncs értékesítés

A gumiabroncs kiválasztásában is kérheted kollégáink segítségét. Nagyon fontos, hogy megfelelő méretű és minőségű gumiabroncs kerüljön az autóra. Nézz szét webshopunkban és válogass több ezer termékünk közül (https://abarszerviz.hu/termekek/) vagy nézz be szervizünkbe és kérd személyes segítségünket.

Point S

Point S gumik méreteinek széles választékát megtalálja szervizünkben! –> 4db esetén ingyenes kátyúgarancia.

TPMS rendszerek

Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer egy, az autóba a gyártó által integrált rendszer, amely folyamatosan monitorozza a jármű kerekeiben lévő légnyomást. Alapvetően kétféle rendszert különböztetünk meg:

A jármű vezetőjét a fedélzeti számítógép tájékoztatja az abroncsok állapotáról, illetve hibakódot generál, amennyiben valamelyik kerékben nem megfelelő a nyomás.

A TPMS rendszer beállítása nagyon fontos, hogy megfelelően működjön és jelezze az autó vezetője számára a hibákat. Cégünk minden abroncs cserénél újra kalibrálja és ellenőrzi annak állapotát. Több hiba is jelentkezhet, melynek okai lehetnek, hogy a jeladó elemek lemerülnek vagy a szelepszár korrodálódott.

Szervizünkben többféle szenzort értékesítünk, gyári és utángyártott formában. Széles alkatrész kínálatunkból mindig kiválasztható a legoptimálisabb költséget jelentő megoldás. Csak azt cseréljük és javítjuk, amit feltétlenül szükséges. A gyári elsőszerelésű termékekkel azonos minőségű, a gyártóktól származó alkatrészeket és szenzorokat használunk.

Azonnal vagy rövid időn belül biztosítani tudjuk a szükséges alkatrészt.